BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hjertevennlig ledelse

framtidas lederskap

Kjenner du som leder noen ganger at du kommer til kort i møte med medarbeiderne? At uansett hva du prøver, så nytter det ikke å skape den gode energien, den gode flyten? Mestringstroen kan bli lav av sånt, - kanskje kjenner du deg enkelte dager både mislykket og udugelig. Les mer

419,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Kjenner du som leder noen ganger at du kommer til kort i møte med medarbeiderne? At uansett hva du prøver, så nytter det ikke å skape den gode energien, den gode flyten? Mestringstroen kan bli lav av sånt, - kanskje kjenner du deg enkelte dager både mislykket og udugelig. Du er ikke alene; - det er en følelse mange ledere kan kjenne seg igjen i.
Hjertevennlig ledelse er en håndbok som først og fremst har oppmerksomhet på at både du og de du skal lede, er hele mennesker, med tanker og følelser, sårbarheter og styrker, ulike behov og tilstander, og ulike måter å kommunisere på. Hver og en er vi ulike og unike i hvordan vi forholder oss til verden rundt oss.
Boka tar for seg temaer som selvinnsikt, selvregulering og egenomsorg, og drøfter og gir praktiske råd knyttet til leders rolle i å skape psykologisk trygghet, motivasjon og mestring. Den er også utstyrt med refleksjonsspørsmål og treningsoppgaver for hvert tema, som gjør boka godt egnet som utgangspunkt for et egenutviklingsprosjekt.

Detaljer

Forlag
Kommuneforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
193
ISBN
9788244624329
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Hjertevennlig ledelse
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hjertevennlig ledelse:

Ansvar

Robert Mood
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Norge

Reidar Müller
Innbundet 
249,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv