Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hva er ledelse

Det er neppe noe som er så lett å snakke om og så vanskelig å få til i praksis, som ledelse. «hva er LEDELSE» er en intelligent og velformulert bok om et allestedsnærværende fenomen.

Forfatteren kommer med noen provokasjoner og inviterer til ettertanke. Les mer

299,-
Sendes innen 1 virkedag
Det er neppe noe som er så lett å snakke om og så vanskelig å få til i praksis, som ledelse. «hva er LEDELSE» er en intelligent og velformulert bok om et allestedsnærværende fenomen.

Forfatteren kommer med noen provokasjoner og inviterer til ettertanke. Leseren får både økt forståelse for fenomenet ledelse og også større forutsetninger for å lykkes med ledelse i praksis. Her finnes ikke ledelsesaforismer slik lederguruene presenterer, men ledelse sett fra et praktisk, nøkternt og kritisk perspektiv.

2. utgave er faglig oppdatert med blant annet nye kritiske perspektiver på ledelsesforskning.

Sagt om «hva er LEDELSE»:

«Det hender jeg leser bøker som gir meg en spontan trang til å misjonere. Pakke kofferten full av akkurat denne boka og reise rundt. Smugle boka inn i miljøer hvor den ses på som brennbart materiale og etablere små grupper av troende. Nylig fikk jeg denne lysten til å spre et klokt budskap. I boken hva er LEDELSE settes det ene skapet etter det andre på plass av forfatteren Jan Ketil Arnulf. [...] Den bør ligge på ethvert nattbord. Eller kanskje ikke? Det ville ha større effekt om den i tillegg dannet studiesirkler hvor temaene i boken ble drøftet i virksomheter over det ganske land. [...] «Med hva er LEDELSE» i bunnen står du bedre rustet i alle debattene om ledelse fremover - og med et forskningsbasert utgangspunkt. Fri for floskler, ingen oppskrift, og i tillegg er den tankevekkende.»
Beate Karlsen (AFF/ NHH) i Dagens Næringsliv

«Arnulfs analysar av leiarrolla er høgst relevante for forståinga av det norske samfunnet. Han går mykje djupare inn i gode og dårlege trekk ved leiing enn kva dagspressa gjer i analysane av leiarstilen til ein Mark Zuckerberg eller Petter Stordalen. Eg tilrår boka varmt til alle som følgjer utviklinga av politikk og samfunnsliv.»
Professor Lars Nyre i Forskerforum

«Balsam för en trött skolledares själ»
Eva-Stina Sundén i Skolledaren

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
150
ISBN
9788215042824
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
18 x 11 cm
Serie
Hva er 44

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hva er ledelse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-
Stormen
Ny!

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv