Jegerånden - 
      Eirik Johan Kristoffersen
    
      Malin Stensønes

Jegerånden

å lede i fred, krise og krig

; Malin Stensønes

«En glimrende bok! Uansett hvem du er og hvor du er i livet, kan du la deg inspirere av Eirik Kristoffersen.» Erik Bertrand Larssen

Hva skal til for å bli best? I Jegerånden tar Eirik Kristoffersen oss med på innsiden av Norges fremste elitestyrke. Les mer
Vår pris
229,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 229,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

«En glimrende bok! Uansett hvem du er og hvor du er i livet, kan du la deg inspirere av Eirik Kristoffersen.» Erik Bertrand Larssen

Hva skal til for å bli best? I Jegerånden tar Eirik Kristoffersen oss med på innsiden av Norges fremste elitestyrke.I 2020 ble general Eirik Kristoffersen Norges nye forsvarssjef. Inntil da hadde han det meste av karrieren tjenestegjort i Forsvarets spesialkommando (FSK) - en myteomspunnet militær styrke med svært harde opptakskrav.For å bli en del av FSK, må man ha den rette «jegerånden», men hva innebærer det? Hva gjør FSK for å utvikle sine soldater, både individuelt og som gruppe? Og hvordan bygger de en kultur preget av tillit og trygghet - der man både omstiller seg, tåler konflikter og tør å gjøre feil?Boka er skrevet i samarbeid med Malin Stensønes. Den bygger på en rekke konkrete hendelser - både dramatiske episoder fra krig, utfordringer under opplæring eller omstilling, og eksempler på egenskapen Kristoffersen setter aller høyest hos sine medarbeidere: mot til å protestere og si nei.


Jegerånden er en bok om ledelse, motivasjon og kultur, men først og fremst om den innbitte viljen til alltid å bli bedre.


Lesernes favorittbok 2020
Bok365


«Det er noe renhårig over denne boken (...) Han skildrer klassiske dygder som mot, viljestyrke og lagånd. Men ikke en eneste gang knytter han disse dygdene til mannsrollen eller maskulinitet.»

Ingunn Økland, Aftenposten«Eit godt innblikk i kvardagen til ein av landet sine beste avdelingar.»

Asgeir Ueland, Forsvarets Forum«For en som har lest mer ledelseslitteratur enn sunt er, er det befriende å lese en bok uten en eneste modell som illustrerer 'hvordan ledelse i stort bør bedrives av oss alle'.»

Knut Petter Rønne, Dagens Perspektiv«Jo, her er det mye å lære. Ikke bare for folk fra Forsvaret, men for alle som er satt inn i ulike oppgaver med å lede.»

Jørn-Kr. Jørgensen, Bokstaver.no«Eirik treffer godt ... Det er jegerånd av beste merke.»
John Hammersmark, tidligere oberstløytnant i Forsvaret

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 271
ISBN: 9788205547162
Utgave: 2. utg.
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger