Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lean

ledelse for lærende organisasjoner

Lean handler om å lage produkter og tjenester med mest mulig nytteverdi og med minst mulig tap av ressurser gjennom å fokusere på flyt, oversiktlige prosesser og kontinuerlig forbedring.
Lean er ganske enkle prinsipper og metoder. Les mer

579,-
Sendes innen 1 virkedag
Lean handler om å lage produkter og tjenester med mest mulig nytteverdi og med minst mulig tap av ressurser gjennom å fokusere på flyt, oversiktlige prosesser og kontinuerlig forbedring.
Lean er ganske enkle prinsipper og metoder. Denne boka og tilhørende digitale ressurser er designet for gjennombrudd for Lean på vår måte: Målet er et vendepunkt der det å arbeide med kontinuerlig forbedring og læring på arbeidsplassen blir vanlig, og der alle ledere og medarbeidere i kommuner og bedrifter er aktive i forbedrings- og fornyingsarbeid. Det dreier seg om å gå fra arbeid som effektiv utførelse til å se på arbeid som en læreprosess.

Del I forklarer hvordan vi utvikler en strategi for gjennombrudd. Målet med denne delen er at ledere og tillitsvalgte skal forstå hva som kreves av dem, og hvordan de kan utvikle en god plan. Del I danner forutsetning for del II.

Del II tar for seg de konkrete metodene og verktøyene for innføring og utvikling av Lean i en kommunal eller privat virksomhet. Del II danner forutsetningene for del III.

Del III er ny i denne utgaven og tar for seg utvikling av ekte lærende organisasjoner. Her forklares hva en ekte lærende organisasjon er, og metoder og verktøy for kontinuerlig forbedring og fornying blir presentert. Denne delen handler om læringsledelse og bruk av veiledning, coaching og problemløsningsdialog. Del III peker framover mot det som blir værende etter at begrepet Lean går over i historien.

Forfatterens nettsider knyttet til boken: https://www.learnorg.global/lean-ledelse-for-laerende-organis

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
254
ISBN
9788205471603
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Lean
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lean:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Risiko

Ingvild Laila Vatnelid
Paperback 
369,-
 
Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-
1984
-30 %

1984

George Orwell
Paperback 
160,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv