Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Levende team

teamledelse i praksis

Levende team - teamledelse i praksis viser hvordan du best setter sammen, utvikler, motiverer, leder og trener team. Forfatteren går grundig igjennom flere fenomen som kan oppstå i team, og forklarer hvorfor og hvordan ting som ser enkelt ut på papiret, ofte er vanskelig i praksis. Les mer

649,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Levende team - teamledelse i praksis viser hvordan du best setter sammen, utvikler, motiverer, leder og trener team. Forfatteren går grundig igjennom flere fenomen som kan oppstå i team, og forklarer hvorfor og hvordan ting som ser enkelt ut på papiret, ofte er vanskelig i praksis. Forfatteren retter søkelyset mot treningsformer der man bruker bevisstgjøring og nysgjerrighet for å bli bedre i praktisk teamarbeid.

Blant temaene som behandles i boken er:

roller konflikter gruppetenking psykologisk trygghet vanebryting innovasjon det grønne skiftet statushierarki Boken har en rekke aktuelle eksempler og caser som illustrerer praktisk anvendelse av teoriene, og byr på mange praktiske tips og framgangsmåter for teamutvikling.
Målgruppen for boken er studenter i organisasjons- og ledelsesfag, aktører i nærings- og samfunnslivet, og alle med interesse for team og teamledelse.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
402
ISBN
9788202760786
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
26 x 20 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Levende team:

Skolen

Eirik J. Irgens
Paperback 
499,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Enkene

Pascal Engman
Innbundet 
332,- 379,-
 

X

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-

Kokain

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv