Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Selvledelse

teori, forskning og praksis

En høyaktuell bok i dagens arbeidsliv. Den presenterer teorien bak selvledelse og forskning som viser at denne formen for ledelse har sammenheng med positive reaksjoner og gunstige effekter på både ledere, enkeltmedarbeidere og organisasjoner. Les mer

479,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
En høyaktuell bok i dagens arbeidsliv. Den presenterer teorien bak selvledelse og forskning som viser at denne formen for ledelse har sammenheng med positive reaksjoner og gunstige effekter på både ledere, enkeltmedarbeidere og organisasjoner.

Boken inneholder verktøy, øvelser og tips om hvordan du kan nyttiggjøre deg av selvledelse i egen arbeidshverdag.

Selvledelse. Teori, forskning og praksis er skrevet av erfarne norske eksperter innenfor faget ledelse. Boken er velegnet for studenter på bachelor- og masternivå, vil passe for de fleste lederprogrammer og vil være nyttig for rådgivere og ledelseskonsulenter.

«Boken er et utmerket verktøy for egen utvikling og lederutvikling. Boken har et sterkt faglig grunnlag og bevisstgjør ledere om viktigheten av å filtrere bort uønsket og uviktig mas og ta regien i eget liv ved selvledelse. I dette arbeidet får leseren god hjelp av bokens mange praktiske øvelser.»
Vuokko K. Hassel, HR direktør, Coop Norge SA konsern

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
172
ISBN
9788205493568
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
23 x 16 cm

Kunders vurdering

M
Merethe_81 – 21.06.2006

– Dette er boken for deg som er lei sjefete sjefer, og som ønsker å ta kontroll selv. Dette er boken for deg som er lei sløve kollegaer, og som ønsker å komme videre. Dette er boken for deg som vil noe med livet ditt på jobben! Boka tar for seg mange forskjellige emner, og går gjennom det med konkrete eksempler, gode beskrivelser og forslag til løsninger. Det kan f eks være hvordan man skal ta regien på eget liv, hastigheten i arbeidslivet eller hvordan utvikle kompetente medarbeidere. Dette er ikke en bok man leser fra perm til perm, men i stedet en bok man bruker, suger til seg råd fra og bruker som inspirasjon!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Selvledelse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Pust

James Nestor
Innbundet 
349,- 399,-
 
Stormen
Ny!

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

666

Tom Egeland
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv