Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Strategisk kompetanseledelse

Denne boken presenterer et forskningsbasert rammeverk for strategisk kompetanseledelse i organisasjoner. Strategisk kompetanseledelse innebærer en målrettet og helhetlig satsing på kompetanse for å øke organisasjonens måloppnåelse og verdiskapning. Les mer

479,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Denne boken presenterer et forskningsbasert rammeverk for strategisk kompetanseledelse i organisasjoner. Strategisk kompetanseledelse innebærer en målrettet og helhetlig satsing på kompetanse for å øke organisasjonens måloppnåelse og verdiskapning. Rammeverket brukes av en rekke organisasjoner i både privat næringsliv og offentlig tjenesteyting.
Strategisk kompetanseledelse gir en grundig innføring i kompetanse som begrep og ressurs, og viser metoder for å analysere kompetansekrav og kompetansebehov basert på organisasjonens mål og strategier. Boken beskriver også viktige typer tiltak knyttet til anskaffelse, utvikling og mobilisering av kompetanse, samt metoder for evaluering og oppfølging av tiltak.
Boken er delt inn i tre deler: Kompetanseplanlegging Kompetansetiltak Evaluering og oppfølging
Boken er rettet mot alle som ønsker å jobbe systematisk og målrettet med satsing på kompetanse, herunder ledere, HR-medarbeidere og rådgivere, samt studenter på universitets- og høyskolenivå.
Fjerde utgave er vesentlig oppdatert med nyere forskning og kildehenvisninger, og flere deler av boken er omarbeidet sammenlignet med forrige utgave.
Linda Lai er professor i organisasjonspsykologi ved Handelshøyskolen BI og en anerkjent formidler av forskningsbasert innsikt til ledere og studenter.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Språk
Bokmål
ISBN
9788245039993
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Strategisk kompetanseledelse

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Strategisk kompetanseledelse:

Skolen

Eirik J. Irgens
Paperback 
549,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv