Dynetrekk sateng 140x200 cm stålblå

Lexington

Lett og delikat sengetøy i sateng fra stilsikre Lexington.

Les mer
Finnes i disse variantene
Vår pris
1595,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 1276,-

Vår pris: 1595,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 1276,-

Mer om produktet

Delikat fargepalett + tidløse mønstre + fantastisk kvalitet = Lexington. Sengetøyet gir soverommet det lille ekstra og hjelper deg å sikre en god natts søvn. Det sies nemlig at om du har sovet en natt i sengetøy fra Lexington, vil du aldri sove i noe annet. Årets høstkolleksjon fra Lexington treffer like godt på trendene som alltid – problemet er bare å velge …

Når bladene blir gule og temperaturen faller, gjør vi oss klar for ny sesong gjennom å omgi med oss med materialer som holde seg evig aktuelle. Det herlige med høsten er at den pirrer våre sanser. Tenk bare på den deilige, klare morgenluften, duften av løv på skogbunn og alle de praktfulle fargene. For å hylle dette har Lexington laget en kolleksjon som minner oss på alt dette - og som gjør høsten enda litt bedre.

Dynetrekket i kontrasterende hvitt og blått er laget i 100 % bomulls-sateng. Det er øko-sertifisert og med de ikoniske gummiknappene i bunnen. Og det rene, krispe inntrykket er akkurat som den kalde, klare høstlufta – det er bare å glede seg!

• Lett, glansfullt og supermykt
• Sateng av høy kvalitet med trådtetthet på 300 TC
• Originalt mønstertrykk
• OEKO-TEX®-sertifisert
• Dynetrekk med Lexingtons signaturknapper i gummi med logo nederst
• Matchende putevar finnes

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomullssateng
Mål: 140x200 cm 

Vær oppmerksom på at dynetrekk og putetrekk selges separat.

 

Fakta