Morgenkåpe Lesley brun str XL

Lexington

Du kommer til å elske å pakke deg inn i den ekstremt myke fleecemorgenkåpen Lesley.

Les mer
Finnes i disse størrelsene
Vår pris
895,-
Spar
900,-

Førpris: 1795,- 
Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Vår pris: 895,-
Spar: 900,-

Førpris: 1795,- 
Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Vekten på 260 g holder det varm gjennom hele vinteren. Dette er en unisexmodell med klassisk Lexington-broderi på brystet, og beltet kan festes i to høyder for god passform. OEKO-TEX®-sertifiseringen er din garanti for at produktet ikke inneholder skadelige stoffer som ofte brukes i tekstilproduksjon.

Materiale: 100 % polyester
Mål: ½ bryst: 58 cm i størrelse S (3 cm forskjell mellom størrelsene) Lengde: 124 cm i størrelse S (1 cm forskjell mellom størrelsene) Unisexmodell. For kvinner anbefaler vi at du velger én størrelse mindre enn du bruker til vanlig.

• Varm og kosete ekstra myk fleece
• Unisexmodell med justerbart liv
• Lexington-broderi på brystet
• OEKO-TEX®-sertifisert

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende stil de siste årene mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusive tekstiler, håndklær og sengetøy tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

 

FAKTA
Størrelse: XL
Nr: 8209960
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger