Putetetrekk med motiv bomull 30x40 hvit

Lexington

Kul pute som skiller seg ut i sofakroken! Les mer
Vår pris
347,-
Spar
148,-

Førpris: 495,- 
Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør.

Vår pris: 347,-
Spar: 148,-

Førpris: 495,- 
Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør.

Mer om produktet

Denne morsomme puten i bomullstwill har et originalt Lexington-trykk og brodert tekst som gjør den både stilig og festlig på samme tid. Den røde pipingen, broderte logoen og kombinasjonen av blått og rødt gir puten den klassiske Lexington-looken. Putevaret har en innerpute laget av resirkulert polyester og skjult glidelåslukking i bunnen. Kan vaskes på 30 grader.

Sommerkolleksjonen fra Lexington gjør at vi kan føle sjøbrisen i håret og høre bølgene slå mot stranden. Vi kan se for oss haver skinne i solen og kjenne hvordan smilet brer seg i ansiktet. Vi kjenner solen varme huden og sanden mellom tærne. Endelig er det sommer! Årets sommerkolleksjon kommer i sterke og klare farger, og er laget i materialer som varer og varer.

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomull
Mål: 30 x 40 cm

 

Fakta

Video: Life by the beach