Putetrekk bomull 50x50 cm blå

Lexington

Tilfør kvalitet og kos til lesekroken med lekkert putetrekk fra Lexington.

Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
695,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 556,-

Vår pris: 695,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 556,-

Mer om produktet

Dette dekorative putetrekket er i ren bomull og har merkenavnet brodert med store bokstaver i hver sin rute. Mykt, godt og med en nydelig blåfarge – og utrolig fint sammen med det lekre pleddet i samme fargetone.

Det fiskebensmønstrete putetrekket har glidelåslukking nederst.

• Supermykt
• Vevd fiskebensmønster
• Brodert Lexington-logo
• Glidelås nederst

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomull
Mål: 50x50 cm 

 

Fakta