Putetrekk bomull 50x50 cm grønn/off white

Lexington

Noen ganger er et nytt putetrekk alt du trenger for å fornye …

Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
595,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 476,-

Vår pris: 595,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 476,-

Mer om produktet

Dette putetrekket var vår absolutte favoritt på innkjøpsrunden og endelig er det her! Printet, fargen og kvaliteten gjør dette både fint og kult og deilig - og helt perfekt i lesekroken. Like fint ute som inne og ekstra fint sammen med mange av de andre nyhetene fra Lexington.

• Klassisk og stilrent
• Lerretsstoff
• Originalt og unikt mønster
• Matchende pyntesnor hele veien rundt
• Glidelås nederst

Dette putetrekket i bomull har et heldekkende steinmønster. Putetrekket har også matchende pyntesnor hele veien rundt og glidelåslukking nederst.

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomull
Mål: 50x50 cm 

 

Fakta