Putetrekk bredstripete Rød/Hvit 50x50

Lexington

På tide å pynte opp sofakroken? Da er du på rett sted! Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
495,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 396,-

Vår pris: 495,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 396,-

Mer om produktet

Stilige putetrekk får vi vel aldri nok av, hele stua føles ny og frisk ved å bytte noen av sofaputene i ny og ne. Dette herlige, stripete putetrekket i rød og hvitt har den klassiske Lexington-elegansen med stramme striper og et hint av det maritime. Likevel er den like fin i sofakroken hjemme, som på verandaen eller i utesofaen på hytta. Innerpute kjøpes separat. Putetrekket lukkes med glidelås.

Årets sommerkolleksjon fra Lexington har hentet inspirasjon fra svensk midtsommerfeiring, fra glamorøse festivaler som Coachella og fra stilige somre i The Hamptons. Vi er mange som drømmer om å feriere utendørs – enten i telt eller under åpen himmel. Lexington viser deg hvordan du kan gjøre det med stil! Årets sommerkolleksjon handler rett og slett om «glamping», kort for glamorøs camping. Perfekt for deg som vil nyte naturen, og samtidig leve komfortabelt og behagelig. Fargepalletten er inspirert av sommersesongen, med blått, hvitt og aprikos. Tekstilene fra Lexington har høy kvalitet, slik at du kan bruke dem gang etter gang, år etter år.

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals). 

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomull
Mål: 50 x 50 cm

Fakta