Putetrekk fløyel 50x50 cm beige

Lexington

Et supermykt fløyelstrekk som er elegant og hjemmekoselig på én gang.

Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
595,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 476,-

Vår pris: 595,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 476,-

Mer om produktet

Fargen er utrolig fin og lett å kombinere med høstens andre store trendfarger, blått og brunt, og alt av skinn, tre og stein. Men det aller viktigste er at putetrekket er godt og mykt og gjør lesestunden enda koseligere. Og så lar det seg lett kombinere med de andre putenyhetene fra Lexington.

• Myk, jacquardvevd fløyelsstruktur
• Jacquardvevd fløyel
• Originalt jacquardmønster
• Skjult glidelås nederst på baksiden

Høyne stilnivået i et hvilket som helst rom med dette putetrekket i bomullsfløyel med originalt jacquardmønster. Med glidelåslukking.

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomull
Mål: 50x50 cm 

 

Fakta