Putetrekk med frynser stripete bomull/lin 50x50 blå/beige

Lexington

Lekkert putetrekk i linmiks. Les mer
Vår pris
595,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 476,-

Vår pris: 595,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 476,-

Mer om produktet

Ingen sommer uten stripete lin! Dette delikate putetrekket i lin- og bomullsmiks har et «vasket» uttrykk som bare blir finere etter hvert som det blir brukt. Trekket har en naturfarget base med striper i to ulike blåfarger. Like fint hjemme i stua, som på uteplassen på hytta eller i båten. Innerpute kjøpes separat. Glidelås i bunnen. Kan vaskes på 30 grader.

Dette putevaret har et litt falmet stripemønster og er laget av en blanding av bomull og lin. Dette putevaret har matchende dekorative sømmer rundt kantene og en skjult glidelåslukking nederst.

Sommerkolleksjonen fra Lexington gjør at vi kan føle sjøbrisen i håret og høre bølgene slå mot stranden. Vi kan se for oss haver skinne i solen og kjenne hvordan smilet brer seg i ansiktet. Vi kjenner solen varme huden og sanden mellom tærne. Endelig er det sommer! Årets sommerkolleksjon kommer i sterke og klare farger, og er laget i materialer som varer og varer.

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 50 % bomull 50 % lin
Mål: 50 x 50 cm

 

Fakta

Video: Life by the beach