Putetrekk med trykk bomull 50x50 hvit

Lexington

Festlig putetrekk, perfekt til solstolen! Les mer
Vår pris
487,-
Spar
208,-

Førpris: 695,- 
Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør.

Vår pris: 487,-
Spar: 208,-

Førpris: 695,- 
Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør.

Mer om produktet

"Gone to The Beach" - forhåpentligvis er det på stranden vi skal være store deler av sommeren. Dette fargerike putetrekket har både trykte og broderte detaljer som skaper et lekent uttrykk, samt blå piping som tilfører den klassiske Lexingtonstilen. Putetrekket har glidelåslukking i bunnen. Kan vaskes på 40 grader. Innerpute kjøpes separat.

Sommerkolleksjonen fra Lexington gjør at vi kan føle sjøbrisen i håret og høre bølgene slå mot stranden. Vi kan se for oss haver skinne i solen og kjenne hvordan smilet brer seg i ansiktet. Vi kjenner solen varme huden og sanden mellom tærne. Endelig er det sommer! Årets sommerkolleksjon kommer i sterke og klare farger, og er laget i materialer som varer og varer.

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomull
Mål: 50 x 50 cm

 

Fakta

Video: Life by the beach