Putevar poplin 50x70 cm hvitt

Lexington

Det lille ekstra i sengen 😊

Les mer
Vår pris
495,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 396,-

Vår pris: 495,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 396,-

Mer om produktet

Prikken over i-en, det lille ekstra, toppen av kransekaka – kall det hva du vil, et signaturputetrekk fra Lexington tilfører alltid noe mer. I tillegg til at det er godt, selvsagt.

Dette putetrekket med merkenavnet og logoen i klart fargetrykk er laget av bomullspoplin med en luksuriøst myk struktur. Putetrekket er OEKO-TEX®-sertifisert og har konvoluttlukking.

• Poplin av høy kvalitet med en ekstra ren og delikat overflate
• Poplin med høy trådtetthet på 200 TC
• Lexington Fall farget logotrykk
• OEKO-TEX®-sertifisert
• Putetrekk med konvoluttlukking

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomullssateng
Mål: 50x70 cm 

 

Fakta