Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Ikke en sånn jente

en ung kvinne forteller deg hva hun har "lært"

«Dette er først og fremst personlige essays, helt uten filter. Hun er hysterisk morsom, skarp, velformulert og ærlig i sin fortelling om oppvekst og ungdomstid, alt sammen godt oversatt til norsk av Christina Revold.»

VG

Denne samlingen vittige, kloke og forbløffende åpenhjertige personlige essays fra skaperen av og stjernen i suksess-serien GIRLS etablerer Lena Dunham som en av dagens mest originale og talentfulle unge stemmer. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Denne samlingen vittige, kloke og forbløffende åpenhjertige personlige essays fra skaperen av og stjernen i suksess-serien GIRLS etablerer Lena Dunham som en av dagens mest originale og talentfulle unge stemmer. Lena Dunham er filmskaper og skuespiller. Hun skrev og regisserte filmen Tiny Furniture som hadde premiere i 2010, og hun er skaperen og stjernen i HBO-serien Girls. Hun har fått åtte Emmy-nominasjoner, som manusforfatter, regissør, skuespiller og produsent. Hun har vunnet to Golden Globe priser for Girls. Dunham er også den første kvinne som er blitt tildelt en Directors Guild Award for utmerket regi i en komiserie.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202520526
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Not that kind of girl: a young woman tells you what she's "learned"

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Dette er først og fremst personlige essays, helt uten filter. Hun er hysterisk morsom, skarp, velformulert og ærlig i sin fortelling om oppvekst og ungdomstid, alt sammen godt oversatt til norsk av Christina Revold.»

Mari Nymoen Nilsen, VG

"Det trer fram et genuint menneske fra bak de enorme, beskyttende hermetegnene - et smått forsømt barn med en stor ensomhetsfølelse, som flaskes opp på terapi og medisiner mot tvangslidelser. En som vet noe om, og tar på alvor, følelsen av å ikke passe inn. Det er mange som kan trenge en sånn venninne."

Silje Bekeng Silje Bekeng, Klassekampen

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ikke en sånn jente:

Se flere

Logg inn

Handlekurv