Boken

en hyllest

; Line Hoven (Illustratør) ; Per Qvale (Oversetter)

«En pryd for ethvert hjemmebibliotek [...] Spinnens bok er gjennomstrømmet av en dyp kjærlighet til boka som fenomen og kulturbærer.»

, Dagbladet
Lesing gjør oss lykkelig, og Boken. En hyllest er en samling fine historier om bøker og lesing alle bokelskere kjenner seg igjen i. Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Hurra for boka!

Lesing gjør oss lykkelig, og Boken er en samling fine historier om bøker og lesing alle bokelskere kjenner seg igjen i. 

Boken: en hyllest
Vi leser på alle slags flater, papir og skjerm, og lytter på bok når dét passer best, men vi er mange som har aller størst glede av boka som vi holder i hånda, blar i og ser på. Den vakre klassikeren vi finner i et fullpakket antikvariat, yndlingsboka vi ser i hylla hjemme hver gang vi går forbi, som vekker gode følelser. Lukten av en fersk bok, eller en velbrukt en, savnet etter en bok du lånte bort og aldri fikk tilbake. Forfatteren av Boken, Burkhard Spinnen, tar oss med på en herlig vandring i bokelskerens landskap.

Kos deg med Spinnens lune betraktninger om den nye og den gamle boka, den vakre og den skadde boka, boksamleren, favorittboka, bokfunnet, den forsvunne og den forbudte boka, leseboka, opplesningseksemplaret, bokkunstverket og alle de andre bøkene i livet – og i bokhyllene våre. 

«Livlig og underholdende ... rik på anekdoter og vittige observasjoner, tiltalende illustrert og underholdende å lese.» 

Rheinische Post

Fakta