Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Maratonshots

«.»

Simen Ingemundsen, Randaberg 24

En mann midt i livet løper maraton i Dresden. Geir Nummedals Maratonshots følger et 42 195 meter langt løp med mange assosiative avstikkere underveis. Med musikk på øret forplanter løpets rytme seg i kroppen og hodet. Les mer

349,-

399,- Spar: 50,-

Sendes innen 3 virkedager
En mann midt i livet løper maraton i Dresden. Geir Nummedals Maratonshots følger et 42 195 meter langt løp med mange assosiative avstikkere underveis. Med musikk på øret forplanter løpets rytme seg i kroppen og hodet. Maratonløperens bevissthetsstrøm blir som et eget løp i løpet. Før han er i mål, har han også løpt gjennom livet sitt.

Han passerer Dresdens parker, krysser byens broer, han ser en mann som løper med en ananas festet på issen, han forsyner seg fra drikkestasjonene med shots som ofte ikke treffer munnen, men løpstrøya og bakken. Løpserfaringene blander seg med livserfaringer, innfall og historier, fra erotiske fantasier til minnebilder fra barndom og oppvekst, glimt av faren på jobb i sveisehallen, brevene faren sendte fra jobbreise i Kina.

«Enhver veit jo at en jogger er ute og lufter dødsangsten sin», har Dag Solstad skrevet. Midtlivsmannen i Maratonshots er ikke redd for å lufte dødsangsten sin eller lufte i erindringsrommene sine, og det er svært livfull lesning.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
87
ISBN
9788202780265
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
21 x 14 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Anmeldelser

«.»

Simen Ingemundsen, Randaberg 24

«Geir Nummedal skriv nært og underhaldande om alt eit maratonløp byr på.» «Teksten flyt fint og elegant» «... ein sjarmerande og lettlesen tekst.»

Oddmund Hagen, Dag og Tid

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Maratonshots:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv