Arven - Siv J. Henningstad

Arven

om arv og arveoppgjør

; Sissi Jorde (Illustratør)

Boken Arven - Om arv og arveoppgjør er skrevet av forfatter Siv Henningstad i samarbeid med jurist og rettshjelper Nina Dybedahl, advokat Anne Grethe Haune, advokat Bjørn Olav Øiulfstad, advokat Aurora Wulvik, advokat Ragnar Wiik, advokat Brede Gundersen, advokat Else-Marie Merckoll, advokat Karianne Listerud Lund, professor John Asland, Bjørk Gudmundsdottir Jonassen og Eldbjørg Sande. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Boken Arven - Om arv og arveoppgjør er skrevet av forfatter Siv Henningstad i samarbeid med jurist og rettshjelper Nina Dybedahl, advokat Anne Grethe Haune, advokat Bjørn Olav Øiulfstad, advokat Aurora Wulvik, advokat Ragnar Wiik, advokat Brede Gundersen, advokat Else-Marie Merckoll, advokat Karianne Listerud Lund, professor John Asland, Bjørk Gudmundsdottir Jonassen og Eldbjørg Sande.

Boken Arven - om arv og arveoppgjør handler om ulike sider ved det å forholde seg til sin egen arv, enten det er arven fra din familie eller din egen arv til dine barn. For mange vil gamle og nye forhold med mine og dine og felles barn gi utfordringer i forholdet til hvem som har rett til å arve hva.

Boken gir tips til hvordan unngå arvestrid som kan skape splid og i mange tilfeller ødelegge en familie? Her får du også gode råd til hvordan man skriver en fremtidsfullmakt og hva som bør være med i et testamente.

Arv er et vanskelig tema i de fleste familier. Boken Arven er laget for å bidra til mer åpenhet rundt tema arv, fremtidsfullmakt og testament for å sikre seg selv best mulig, enten du er samboer, gift eller singel.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Midtskog gård
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 193
ISBN: 9788299829861
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger