Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Arven

om arv og arveoppgjør

Boken Arven - Om arv og arveoppgjør er skrevet av forfatter Siv Henningstad i samarbeid med jurist og rettshjelper Nina Dybedahl, advokat Anne Grethe Haune, advokat Bjørn Olav Øiulfstad, advokat Aurora Wulvik, advokat Ragnar Wiik, advokat Brede Gundersen, advokat Else-Marie Merckoll, advokat Karianne Listerud Lund, professor John Asland, Bjørk Gudmundsdottir Jonassen og Eldbjørg Sande. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Boken Arven - Om arv og arveoppgjør er skrevet av forfatter Siv Henningstad i samarbeid med jurist og rettshjelper Nina Dybedahl, advokat Anne Grethe Haune, advokat Bjørn Olav Øiulfstad, advokat Aurora Wulvik, advokat Ragnar Wiik, advokat Brede Gundersen, advokat Else-Marie Merckoll, advokat Karianne Listerud Lund, professor John Asland, Bjørk Gudmundsdottir Jonassen og Eldbjørg Sande.

Boken Arven - om arv og arveoppgjør handler om ulike sider ved det å forholde seg til sin egen arv, enten det er arven fra din familie eller din egen arv til dine barn. For mange vil gamle og nye forhold med mine og dine og felles barn gi utfordringer i forholdet til hvem som har rett til å arve hva.

Boken gir tips til hvordan unngå arvestrid som kan skape splid og i mange tilfeller ødelegge en familie? Her får du også gode råd til hvordan man skriver en fremtidsfullmakt og hva som bør være med i et testamente.

Arv er et vanskelig tema i de fleste familier. Boken Arven er laget for å bidra til mer åpenhet rundt tema arv, fremtidsfullmakt og testament for å sikre seg selv best mulig, enten du er samboer, gift eller singel.

Detaljer

Forlag
Midtskog gård
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
193
ISBN
9788299829861
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Arven
Format
21 x 14 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Arven:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Husdyret
-30 %

Husdyret

Camilla Grebe
Paperback 
160,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv