Høyttaler Woofit S snow-white

WOOFit S - den trådløse høyttaleren som er kåret til ’Best i test’ og blir rost av både anmeldere og brukere. Les mer

Finnes i disse fargene

Mer om produktet

Ta WOOFit S med deg overalt!
Spill opp til fest på stranden, i sommerhuset, på båten eller i Barcelona - den lille WOOFit S gir deg trådløs lyd i minimum 5 timer på én oppladning. WOOFit S måler kun 6 cm i diameter, så den er perfekt til å ta med på farten.

WOOFit S er designet med rene linjer og i de lekreste kvalitetsmaterialer. Du vil med engang legge merke til at materialene er tunge og slitsterke. WOOFit S er en liten kraftfull høyttaler som du vil få glede av i årevis.

Den har fantastisk lyd, så god at du nesten ikke kan tro at så liten høyttaler kan være så kraftig. Men jo, WOOFit S er best i test og virkelig overbevisende.

Koble opp WOOFit S til Hi-Fi systemet du har hjemme, som en Bluetooth-mottaker og gjenoppliv det med adgang til all musikk online. Ingen ledninger - WOOFit S spiller trådløst musikk fra alle dine enheter via Bluetooth. Og selvfølgelig er WOOFit S oppladbar. Lettere blir det ikke!
    
DETALJER

  • Trådløs via bluetooth. Egnet til iPad, iPod, iPhone, pc, Mp3 avspiller, alle andre Smartphones og alle enheter som inneholder Bluetooth
  • Rekkevidde på opp til 15 meter
  • Innebygget mikrofon til håndfrie telefonsamtaler
  • Cirka 5 timerpå én oppladning
  • Mål: H5,5 x D6 cm
  • Vekt: 256g

 

Som forbruker kan du levere utrangerte elektroniske produkter av samme type som vi selger, tilbake til oss, så vil vi vederlagsfritt destruere dem etter gjeldende lover og regler.

Du må selv dekke porto-/forsendelseskostnader.
Postadresse for utrangert EE-avfall: De norske Bokklubbene, PB 4300 Nydalen, 0402 Oslo

Fakta