Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gamle sinn

Hvem bryr seg om Gamle sinn? I en tid da alderdom er blitt ensbetydende med «hemmelig skam», som Simone de Beauvoir først observerte, og idealet om evig ungdom forfølges med stadig større omkostninger, gjelder alderstabuet som aldri før. Les mer

182,-

200,- Spar: 18,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Hvem bryr seg om Gamle sinn? I en tid da alderdom er blitt ensbetydende med «hemmelig skam», som Simone de Beauvoir først observerte, og idealet om evig ungdom forfølges med stadig større omkostninger, gjelder alderstabuet som aldri før. Så man kan undres: Hvem vil bry seg om tekster som kaster streiflys over en gammel kvinnes liv?
Mange, tror vi, og ikke bare gamle. Det kan vel tenkes at Gamle sinn især vil treffe dem som er opphengt i tidens frykt for alderdommen. De kan få en uventet gave i denne lille boken med Hilchen Sommerschilds usentimentale, selvransakende og humoristiske dikt, som i sin enkle form rommer innsikter til fryd og trøst og hjelp for de mange som strever med alderen. Diktene har fått følge av Karin Køltzows tegninger, som utdyper og beriker teksten med sine frittstående motiver og sin sprelske strek. Sammen har disse to gamle og høyst oppegående kunstnerne og fagpersonene skapt en perle av en bok som forhåpentlig kan bidra til å skape aksept for alderdommens realitet, på godt og vondt.

Detaljer

Forlag
Emilia
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
59
ISBN
9788274191471
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
21 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gamle sinn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Nausea

Jean-Paul Sartre
Paperback 
145,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv