Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lørdagsdikt

første volum

Lørdag ettermiddag:
Skru av mobiltelefonen. Lag deg en deilig kopp kaffe, demp lyset og sett på noe behagelig musikk. Det er i denne settingen du skal hente frem Lørdagsdikt. Her finner du dikt som myker opp stive muskler, smører smilebåndet og som er til ettertanke. Les mer

99,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Lørdag ettermiddag:
Skru av mobiltelefonen. Lag deg en deilig kopp kaffe, demp lyset og sett på noe behagelig musikk. Det er i denne settingen du skal hente frem Lørdagsdikt. Her finner du dikt som myker opp stive muskler, smører smilebåndet og som er til ettertanke.

Lørdagsdikt gir lørdagskos.

Detaljer

Forlag
Lille måne
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788293154006
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Serie
Lørdagsdikt 1

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

B
BackPacker – 18.02.2006

– Dette er en fin liten bok. Det er noe så sjeldent som en upretensiøs diktsamling, men la deg ikke lure; her er mange dikt med dybde alikevel. Som Mia-Maria, som er egnet til refleksjon. Det er fascinerende hvordan så få ord kan fenge så mye. Jeg likte de aller fleste diktene i denne boken her, og kommer helt sikkert til å lese volum to også.. hvis det kommer. Boken er veldig liten, og strekker seg bare over knappe 60 sider.
Men det holder faktisk, det er uansett ikke en bok du leser fra perm til perm. Jeg må si meg veldig fornøyd med denne, og anbefaler den gjerne videre.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lørdagsdikt:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv