Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Oder

I

I årene 1954 til 1959 kom det fire samlinger med oder fra Pablo Nerudas hånd. Selv om han på den tiden allerede var en av de mest leste lyrikere på det søramerikanske kontinentet, ønsket han å nå ut til enda flere, både til høyt skolerte mennesker og til fattige gruvearbeidere. Les mer

349,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
I årene 1954 til 1959 kom det fire samlinger med oder fra Pablo Nerudas hånd. Selv om han på den tiden allerede var en av de mest leste lyrikere på det søramerikanske kontinentet, ønsket han å nå ut til enda flere, både til høyt skolerte mennesker og til fattige gruvearbeidere. Han sier selv at han ville ned til fundamentene, til det opprinnelige, med andre ord det som angår oss alle.

Nerudas oder er hyldningsdikt til de enkle tingene rundt oss: en kastanje på bakken, brødet og regnet - men også til kjærligheten og ensomheten. Han løfter fram de mest uventede ting og lar oss se det i et nytt lys; piggtråden, en hjortefødsel, den stilferdige mureren, alle ting fortjener sitt dikt. Av og til smugler han også inn en forsiktig propaganda for sitt politiske syn.

Gjennom de elementære tingene dikter Neruda om livet selv, om våre forbindelser til hverandre, og plassen vår i naturen og universet.

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
232
ISBN
9788256024155
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
22 x 14 cm
Serie
Oder 1

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Oder:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Veggen

Marlen Haushofer
Innbundet 
363,- 399,-

Behave

Robert M Sapolsky
Paperback 
189,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv