Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Selected Poems

Previously published as The Essential Rumi, Rumi's Selected Poems is translated by Coleman Barks with John Moyne in Penguin Classics. Les mer

160,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager
Previously published as The Essential Rumi, Rumi's Selected Poems is translated by Coleman Barks with John Moyne in Penguin Classics.

Medlemsvurdering:
Rumi er en av de mest kjente og mest oversatte Sufiene. Grunnen er rett og slett den umenneskelige innsikten, den naturlige holdningen til eksistens, de vakre formuleringene som Rumi utøver. Denne boka er lett kaotisk, akkurat som Rumis diktning og rommer det meste av hans tanker/lære. Diktningen er i stor grad spirituell og handler om kjærlighet til gud, og alt annet man sanser på forskjellige vis. Rumi snakker om å vise betingelsesløs hengivenhet til eksistensen for han ser det gudommelige i alt. Diktene varierer i lengde og grad av "surrealisme". Noen ganger forteller Rumi en historie med klare moralske eller filosofiske budskap. Andre ganger er det som om han blir overveldet av kjærligheten til det gudommelige, men klarer å formidle de sterke følelsene på en mest mulig direkte måte. Essensen i Rumis diktning er universell, men likevel vanskelig å forklare. Rumi må leses.

kakemannen

Detaljer

Forlag
Penguin Classics
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
336
ISBN
9780140449532
Utgivelsesår
2004
Format
20 x 13 cm

Kunders vurdering

k
kakemannen – 18.09.2006

– Rumi er en av de mest kjente og mest oversatte Sufiene. Grunnen er rett og slett den umenneskelige innsikten, den naturlige holdningen til eksistens, de vakre formuleringene som Rumi utøver. Denne boka er lett kaotisk, akkurat som Rumis diktning og rommer det meste av hans tanker/lære. Diktningen er i stor grad spirituell og handler om kjærlighet til gud, og alt annet man sanser på forskjellige vis. Rumi snakker om å vise betingelsesløs hengivenhet til eksistensen for han ser det gudommelige i alt. Diktene varierer i lengde og grad av "surrealisme". Noen ganger forteller Rumi en historie med klare moralske eller filosofiske budskap. Andre ganger er det som om han blir overveldet av kjærligheten til det gudommelige, men klarer å formidle de sterke følelsene på en mest mulig direkte måte. Essensen i Rumis diktning er universell, men likevel vanskelig å forklare. Rumi må leses.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Selected Poems:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Hegel
Ny!

Hegel

Sigurd Hverven
Innbundet 
399,-
 

Pust

James Nestor
Innbundet 
349,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv