Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Dans dans dans

Dette er en frittstående fortsettelse av romanen Sauejakten. Hovedpersonen leter etter en kvinne han ikke kan glemme. Det fører ham tilbake til Hotell Delfinen, men han finner at det er revet og erstattet av et stort internasjonalt kjedehotell. Les mer

169,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Dette er en frittstående fortsettelse av romanen Sauejakten. Hovedpersonen leter etter en kvinne han ikke kan glemme. Det fører ham tilbake til Hotell Delfinen, men han finner at det er revet og erstattet av et stort internasjonalt kjedehotell. Midt inne i denne nye skyskraperen oppdager han et annet sted, mørkt, og med lukt av noe gammelt. Her møter han igjen den mystiske Sauemannen, som har en viktig melding til ham: Dans! Og han danser og holder seg på bena og mister ikke fotfestet i en verden uten verdier.

Medlemsvurdering:
Boka "Dans Dans Dans" av Haruki Murakami er en fortsettelse på romanen hans "Sauejakten". Boka handler om en mørk, dyster person uten navn. Han dras mot et hotell, Hotell Delfinen, for å finne en gammel bekjent, en kvinne. Men han finner hverken hotellet, som er blitt erstattet av et kjedehotell, eller kvinnen. Midt opp i dette søker hovedpersonen etter meningen med livet, noe som fører med seg både kjærlighet og mord. Haruki Murakami briljerer igjen! Boka hans er surrealistisk og følsom, og fengsler deg i det du åpner den. Den er også skrevet på en fantastisk måte med et levende språk som flyter lett. Anbefales på det sterkeste!

LM

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
343
ISBN
9788253031972
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Originaltittel
Dansu dansu dansu
Format
19 x 12 cm
Serie
Sauejakten. Dans

Kunders vurdering

L
LM – 18.08.2007

– Boka "Dans Dans Dans" av Haruki Murakami er en fortsettelse på romanen hans "Sauejakten". Boka handler om en mørk, dyster person uten navn. Han dras mot et hotell, Hotell Delfinen, for å finne en gammel bekjent, en kvinne. Men han finner hverken hotellet, som er blitt erstattet av et kjedehotell, eller kvinnen. Midt opp i dette søker hovedpersonen etter meningen med livet, noe som fører med seg både kjærlighet og mord. Haruki Murakami briljerer igjen! Boka hans er surrealistisk og følsom, og fengsler deg i det du åpner den. Den er også skrevet på en fantastisk måte med et levende språk som flyter lett. Anbefales på det sterkeste!

l
lesemusa – 25.11.2005

– Vanligvis låner jeg bøker i stedet for å kjøpe dem. De jeg kjøper, er bøker jeg har lest, elsket og kjenner at jeg må eie. Jeg har lest flere av Murakami, og stort sett syntes at det var greit nok. Plutselig, da jeg leste denne boka, ble jeg helt kald og kjente at dette er jo ikke litteratur, det er religion. Eller kanskje magi.
Og magi lar seg jo vanskelig forklare ... Ja, boka handler om alt det som FS Informasjonssenter så lett og ledig skriver. Men hvorfor er det så viktig å danse for å holde seg på beina? Nei, det handler ikke om klisjeer som "smil til verden og verden smiler til deg". Dette er alvor, og ikke minst, det handler om livet mitt. Skrevet av en japaner som aldri har møtt meg.
Lån den, elsk den eller hat den. Hater du, så gå videre. Elsker du, så kjøp den. Det skal jeg.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dans dans dans:

1Q84

Haruki Murakami
Paperback 
229,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1Q84

Haruki Murakami
Paperback 
229,-
 
Tre lys
99,-

Tre lys

Claire Keegan
Innbundet 
99,- 299,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv