Drapet på kommandanten

Bok 2 : En metafor forflytter seg

; Ika Kaminka (Oversetter) ; Yngve Johan Larsen (Oversetter)

Serie: Drapet på kommandanten 2

«Befriende fantasirik. Murakami har denne helt egne evnen til å skape uforglemmelige scener og forbindelser mellom verdener.»

, VG Terningkast 5
Den 36-årige portrettmaleren er fullstendig oppslukt av maleriet «Mordet på kommandanten». Funnet av maleriet har åpnet en revne i virkeligheten, og en rekke surrealistiske hendelser inntreffer. Bjellene ringler atter en gang fra det dype hullet i skogen, og ideen som materialiserte seg i bok 1, gir portrettmaleren flere ledetråder. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Den 36-årige portrettmaleren er fullstendig oppslukt av maleriet «Mordet på kommandanten». Funnet av maleriet har åpnet en revne i virkeligheten, og en rekke surrealistiske hendelser inntreffer. Bjellene ringler atter en gang fra det dype hullet i skogen, og ideen som materialiserte seg i bok 1, gir portrettmaleren flere ledetråder. Han må nå våge seg ut på en reise til en underverden med illevarslende dobbeltmetaforer. Men hvorfor hjemsøkes tankene og drømmene hans stadig av ekskonen Yuzu? Og hva med lillesøsteren Komi, hvis stemme kaller på ham fra de dødes rike? Et attentatforsøk i Wien etter andre verdenskrig synes også å spille en rolle, og den navnløse hovedpersonen er nødt til å fullende sirkelen. Alt ser ut til å henge sammen på tvers av tid og rom i Murakamis nye storverk om kjærlighet og ensomhet, krig og kunst. Underveis hylles yndlingsforfatterne Scott Fitzgerald, Raymond Chandler, Fjodor Dostojevskij, Franz Kafka og Marcel Proust.
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Gabriel M. Vosgraff Moro, VG

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Pax
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 430
ISBN: 9788253040844
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Kishidanchogoroshi
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8152160
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Befriende fantasirik. Murakami har denne helt egne evnen til å skape uforglemmelige scener og forbindelser mellom verdener.»

, VG Terningkast 5

«Forføreren Murakami. Drapet på kommandanten. Bok 2 av Haruki Murakami er en gavepakke til alle hans forelskede lesere.»

, Dagsavisen