Drapet på kommandanten - Haruki Murakami

Drapet på kommandanten

Bok 1 : En idé gir seg til kjenne

; Yngve Johan Larsen (Oversetter) ; Ika Kaminka (Oversetter)

Serie: Drapet på kommandanten 1

«Er du lei virkelighetslitteraturen som har gjort fantasi til tabu hos norske forfattere? Ta deg en Murakami på styrten!»

, VG Terningkast 6
En trettiseks år gammel portrettmaler blir dumpet av kona. Han flytter ut på dagen, og etter en tid ender han opp i et hus oppe i fjellene. Huset har tilhørt en berømt gammel maler. Snart begynner det å skje merkelige ting. Les mer
Vår pris
189,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 189,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

En trettiseks år gammel portrettmaler blir dumpet av kona. Han flytter ut på dagen, og etter en tid ender han opp i et hus oppe i fjellene. Huset har tilhørt en berømt gammel maler. Snart begynner det å skje merkelige ting. På loftet finner han et uhyggelig maleri, «Drapet på kommandanten», laget av den tidligere eieren. Han kan ikke slippe tanken på det. Funnet av bildet setter i gang en rekke av surrealistiske hendelser. Her inngår overnaturlige fenomener som på typisk Murakami-vis fører historien i bisarre retninger. Den navnløse fortelleren er, som mange av Murakamis figurer, en ensom ung mann som leter etter en retning i livet og i kjærligheten.
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG
Terningkast 5 Fartein Horgar, Adresseavisen
Terningkast 5 Erle Marie Sørheim, Dagbladet

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Pax
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788253041001
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Kishi danchō-goroshi
Format: EPUB
Filstr: 0.4 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Er du lei virkelighetslitteraturen som har gjort fantasi til tabu hos norske forfattere? Ta deg en Murakami på styrten!»

, VG Terningkast 6

«Storartet kunstnerroman med magiske undertoner.»

, Adresseavisen Terningkast 5

«Jeg kan knapt vente med å lese slutten. Første bind av Haruki Murakamis nye roman gir anmelderen skyhøye forventninger til fortsettelsen.»

, Dagbladet Terningkast 5

«Det er en rik og komplisert historie som flyter under den fuglelette overflaten. I Drapet på kommandanten virker Haruki Murakami mer forløst og avslappet i stilen enn i tidligere romaner. Og de mystiske og overnaturlige fenomenene inntar samme selvfølgelige, solide plass som alltid og forsyner romanen med dybde og tvetydighet, humor og håp [...]".»

, Dagsavisen