Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Drapet på kommandanten

Bok 2 : En metafor forflytter seg

«Befriende fantasirik. Murakami har denne helt egne evnen til å skape uforglemmelige scener og forbindelser mellom verdener.»

Gabriel M. Vosgraff Moro, VG

Den 36-årige portrettmaleren er fullstendig oppslukt av maleriet «Mordet på kommandanten». Funnet av maleriet har åpnet en revne i virkeligheten, og en rekke surrealistiske hendelser inntreffer. Bjellene ringler atter en gang fra det dype hullet i skogen, og ideen som materialiserte seg i bok 1, gir portrettmaleren flere ledetråder. Les mer

189,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Den 36-årige portrettmaleren er fullstendig oppslukt av maleriet «Mordet på kommandanten». Funnet av maleriet har åpnet en revne i virkeligheten, og en rekke surrealistiske hendelser inntreffer. Bjellene ringler atter en gang fra det dype hullet i skogen, og ideen som materialiserte seg i bok 1, gir portrettmaleren flere ledetråder. Han må nå våge seg ut på en reise til en underverden med illevarslende dobbeltmetaforer. Men hvorfor hjemsøkes tankene og drømmene hans stadig av ekskonen Yuzu? Og hva med lillesøsteren Komi, hvis stemme kaller på ham fra de dødes rike? Et attentatforsøk i Wien etter andre verdenskrig synes også å spille en rolle, og den navnløse hovedpersonen er nødt til å fullende sirkelen. Alt ser ut til å henge sammen på tvers av tid og rom i Murakamis nye storverk om kjærlighet og ensomhet, krig og kunst. Underveis hylles yndlingsforfatterne Scott Fitzgerald, Raymond Chandler, Fjodor Dostojevskij, Franz Kafka og Marcel Proust.

Detaljer

Forlag
Pax
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788253041537
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Kishidanchogoroshi
Serie
Drapet på kommandanten 2

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Befriende fantasirik. Murakami har denne helt egne evnen til å skape uforglemmelige scener og forbindelser mellom verdener.»

Gabriel M. Vosgraff Moro, VG

«Forføreren Murakami. Drapet på kommandanten. Bok 2 av Haruki Murakami er en gavepakke til alle hans forelskede lesere.»

Turid Larsen, Dagsavisen

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Drapet på kommandanten:

1Q84

Haruki Murakami
Paperback 
229,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv