Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Innføring i makroøkonomi

for økonomisk-administrative studier

Innføring i makroøkonomi (3.utg.) tar utgangspunkt i å formidle sentrale makroøkonomiske problemstillinger til studenter som skal bruke denne kunnskapen i næringslivet. Norge har en svært åpen økonomi, og det som skjer utenfor landets grenser får stor betydning for landets økonomi. Les mer

699,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Innføring i makroøkonomi (3.utg.) tar utgangspunkt i å formidle sentrale makroøkonomiske problemstillinger til studenter som skal bruke denne kunnskapen i næringslivet. Norge har en svært åpen økonomi, og det som skjer utenfor landets grenser får stor betydning for landets økonomi. Globalisering og internasjonalisering har ført til store svingninger i sentrale makroøkonomiske størrelser som sysselsetting, utenriksøkonomi, rente og inflasjon.Boken gir et innblikk i hvilke sentrale sammenhenger det er i økonomien, og hvilke samspill det er mellom myndighetene og privat sektor. Spesielt i krisetider stilles det store krav til myndighetene for å kunne stabilisere økonomien. I denne boken legges det vekt på å knytte stoffet til aktuelle problemstillinger som lav rente, mangel på vekst og utfordringer med felles valuta i Den europeiske union. Boken har et eget kapittel som forklarer hvordan valuta- og kapitalmarkedet fungerer.

Denne siste reviderte utgaven inneholder oppdatering av stoffet og et nytt avsnitt om Taylors regel for fastsetting av styringsrenten. Mange forelesere i makroøkonomi foretrekker framstilling av makroøkonomiske modeller uten bruk av tall. Dette er det tatt hensyn til gjennom å plassering av regneeksemplene som tillegg til teksten i de aktuelle kapitlene.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
353
ISBN
9788202681098
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Innføring i makroøkonomi
Format
24 x 17 cm
Serie
Innføring i makroøkonomi

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Innføring i makroøkonomi:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv