BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Time and Money

The Macroeconomics of Capital Structure

Time and Money argues persuasively that the troubles which characterise modern capital-intensive economies, particularly the episodes of boom and bust, may best be analysed with the aid of a capital-based macroeconomics. Les mer

2719,-
Sendes innen 21 dager
Time and Money argues persuasively that the troubles which characterise modern capital-intensive economies, particularly the episodes of boom and bust, may best be analysed with the aid of a capital-based macroeconomics.

Detaljer

Forlag
Routledge
Innbinding
Innbundet
Språk
Engelsk
Sider
292
ISBN
9780415079822
Utgivelsesår
2000
Format
23 x 16 cm

Kunders vurdering

D
Drot – 12.08.2009

– "Time and Money" tar for seg den østerrikske skolens konjunkturteori, først utviklet på første halvdel 1900 tallet av Ludwig von Mises og Friedrich von Hayek som bygde på Böhm-Bawerk og Knut Wicksell. Garrison, som sannsynligvis er den fremste østerriske makroøkonom bygger her Hayeks innsikt inn i en geometrisk modell som forenkler og fremhever innsiktene i østerriksk makroteori. Den geometriske fremstillingen brukes deretter til å sammenlikne "kapitalbasert", østerriksk makro med de dominerende teoriene til keynesianerene og nyklassikerne. Garrison har fått en del kritikk fra andre østerrikere for sin geometriske fremstilling, men det er liten tvil om at boken er det beste forsøket på å gi den østerrikske teorien en plass i moderne makroøkonomi. Boken anbefales til alle med interesse for makroøkonomi eller for den østerriske skolen generelt. Det er en stor fordel å ha universitetsbakgrunn i makroøkonomi når man leser denne boken, ettersom bokens budskap i stor grad er en kritikk av den konvensjonelle makroøkonomiske teorien.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Time and Money:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv