Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ørnulf Opdahl

maleri

Ørnulf Opdahl står i en særstilling som fornyer av det norske landskapsmaleriet, i tradisjonen etter J. C. Dahl og Peder Balke. I denne boken presenteres Opdahls kunstnerskap i sin fulle bredde, maleri, grafikk og akvarell, med særlig vekt på hans systematiske fordypning i kyst- og fjordlandskapet omkring Ålesund og Sunnmøre. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Ørnulf Opdahl står i en særstilling som fornyer av det norske landskapsmaleriet, i tradisjonen etter J. C. Dahl og Peder Balke. I denne boken presenteres Opdahls kunstnerskap i sin fulle bredde, maleri, grafikk og akvarell, med særlig vekt på hans systematiske fordypning i kyst- og fjordlandskapet omkring Ålesund og Sunnmøre. Mange av Opdahls seneste arbeider fra 2013 og 2014 vises for første gang i denne boken.

I boken møter vi en mangfoldig kunstner med mange interesser og en bred vifte av sjangre på repertoaret. Vi følger blant annet Opdahl på tokt i Atlanterhavet med forskningsskipet Georg O. Sars, en unik vitenskapelig kartleggingsferd der kunstneren produserte om lag 250 akvareller. Både her og gjennom hele bokens fremstilling møter vi kunstnerens egen stemme, noe som sammen med Koefoed utprøvende tekster gjør boken til et kunstnerisk formidlingsprosjekt litt utenom det vanlige.

Detaljer

Forlag
Press
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
239
ISBN
9788275477864
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
31 x 25 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ørnulf Opdahl:

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Wilse

Trond Bjorli
Innbundet 
454,- 499,-

Lupus

Jens Henrik Jensen
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv