Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Dekorasjonsmaling

sjablon- og strekdekor, strukturmaling, lasering, marmorering, ådring

Norge har en fantastisk rik tradisjon for dekorasjonsmaling. I de senere år har det vært en oppblomstring i interessen for gamle maleteknikker og for å ta vare vår gamle kulturarv. Dette har skapt et behov for en bredere og dypere fremstilling av historien om de gamle maleteknikkene. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Norge har en fantastisk rik tradisjon for dekorasjonsmaling. I de senere år har det vært en oppblomstring i interessen for gamle maleteknikker og for å ta vare vår gamle kulturarv. Dette har skapt et behov for en bredere og dypere fremstilling av historien om de gamle maleteknikkene. Dette er den første ogs største fremstillingen som er laget.

Boka gir en bred oversikt over den kunst-, kultur- og materialhistoriske bakgrunnen for den dekorative malingen, og er derfor et standardverk for både profesjonelle malere og amatører. Boka er også et godt egent arbeidsredskap for kulturminnevern.

Boka er rikt illustrert med bilder fra mange private hjem rundt om i landet, der kjente dekorasjonsmalere har fått utfolde seg og der man har tatt vare på disse vakre og spennende interiørene.

Boka har en rekke praktiske anvisninger og inneholder oppskrifter, mønstertegninger og veiledning for utførelse av de forskjellige maleteknikkene. Den som pusser opp og restaurerer eldre hus får råd og veiledning. Også den som selv vil prøve seg som dekorasjonsmaler vil finne nyttig informasjon.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm faktum
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
282
ISBN
9788202344849
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Format
28 x 21 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dekorasjonsmaling:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Norge
Ny!

Norge

Reidar Müller
Innbundet 
393,- 449,-
Rebell
169,-

Rebell

Pénélope Bagieu
Innbundet 
169,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv