Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sidereventyret

Noko er i gjære. Den norske sideren vinn gullmedaljar i internasjonale kåringar og blir servert på verdas beste restaurantar. Det veks fram norske siderregionar i både Hardanger, Sogn og Telemark - kvar med sin særeigne stil. Les mer

454,-

499,- Spar: 45,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Noko er i gjære. Den norske sideren vinn gullmedaljar i internasjonale kåringar og blir servert på verdas beste restaurantar. Det veks fram norske siderregionar i både Hardanger, Sogn og Telemark - kvar med sin særeigne stil. Siderprodusentane har mangedobla seg dei siste tiåra - og talet held fram med å auke. For berre 20 år sidan fanst ikkje norsk sider på Vinmonopolet, og det ville aldri falle ein vinkelner på ein respektabel restaurant inn å servere det til gjestar. Kva ligg bak den plutselege suksessen?

Å lage fruktvin og sider er ein gamal tradisjon med djupe røter i Noreg. For første gang blir forteljinga om den kommersielle, norske siderproduksjonen samla i ei bok. Vi kjem tett på fruktbøndene, eldsjelene og gründerane som alle spelar ei viktig rolle i det norske sidereventyret. Lesarane får òg eit innblikk i dei forskjellige sidertypane, korleis siderproduksjon fungerer og tips til korleis ein serverer sider til mat.

Dette er òg forteljinga om unge bønder som satsar, om fantastiske råvarer og om eit tradisjonsprodukt som vi nesten hadde gløymt at vi hadde.

Detaljer

Forlag
Skald
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider
255
ISBN
9788279593485
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
26 x 21 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sidereventyret:

HB

Torgrim Eggen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fri

Lea Ypi
Paperback 
229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv