Hardangersider

en smaksreise til verdens beste sidere

; Einar Simensrud ; Arne Hjeltnes

Gyllen sider laget på verdens beste epler for siderproduksjon. Denne boken er en sprudlende guide til sider fra Hardanger, hjertet av den norske siderproduksjonen. Siderens popularitet har økt enormt de siste årene, og i denne boken åpner et topplag av forfattere sidersmakenes verden for leseren. Les mer
Vår pris
393,-
Spar
56,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 20.04.2023

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 393,-
Spar: 56,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 20.04.2023

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Gyllen sider laget på verdens beste epler for siderproduksjon. Denne boken er en sprudlende guide til sider fra Hardanger, hjertet av den norske siderproduksjonen. Siderens popularitet har økt enormt de siste årene, og i denne boken åpner et topplag av forfattere sidersmakenes verden for leseren. Merete Bø skriver om sidersmaking og over 40 førsteklasses sidere. Arne Hjeltnes forteller med skråblikk og varme om tradisjonene, menneskene og landskapet som har skapt sideren. Einar Simensrud tar leseren med på besøk til alle sidergårdene i regionen. Boken er utstyrt med vakre fotografier og kart over områdene. Det er en inspirerende guide både for dem som vil smake hjem-me, og de mange som reiser på sidersmaking i vakre Hardanger.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Vigmostad Bjørke
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788241959943
Utgave: 1. utg.
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger