Hardangersider
en smaksreise til verdens beste sidere
Merete Bø ; Einar Simensrud ; Arne Hjeltnes
Gyllen sider laget på verdens beste epler for siderproduksjon. Denne boken er en sprudlende guide til sider fra Hardanger,
hjertet av den norske siderproduksjonen. Siderens popularitet har økt enormt de siste årene, og i denne boken åpner et topplag av forfattere sidersmakenes verden for leseren. Les mer
Innbundet
Legg i
Vår pris:
393,-
Spar:
56,-Veil. pris: 449,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Ventes til lager 20.04.2023
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer
Gyllen sider laget på verdens beste epler for siderproduksjon. Denne boken er en sprudlende guide til sider fra Hardanger,
hjertet av den norske siderproduksjonen. Siderens popularitet har økt enormt de siste årene, og i denne boken åpner et topplag
av forfattere sidersmakenes verden for leseren. Merete Bø skriver om sidersmaking og over 40 førsteklasses sidere. Arne Hjeltnes
forteller med skråblikk og varme om tradisjonene, menneskene og landskapet som har skapt sideren. Einar Simensrud tar leseren
med på besøk til alle sidergårdene i regionen. Boken er utstyrt med vakre fotografier og kart over områdene. Det er en inspirerende
guide både for dem som vil smake hjem-me, og de mange som reiser på sidersmaking i vakre Hardanger.
- FAKTA
-
Utgitt:
2023
Forlag: Vigmostad Bjørke
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788241959943
Utgave: 1. utg.
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger