– Sjømat er ikke akkurat på øverste hylle når det gjelder ingredienser og råvarer jeg er flink til å bruke, da jeg rett og slett er skeptisk når det kommer til mat som blåskjell, kamskjell og snegler. Joda, franskmenn er noen rakkere til å spise og tilberede snegler, det er visstnok en kostbar delikatesse. Med denne boken kan man derfor få et godt innblikk i hvordan man selv kan tilberede sjømat slik at den er både trygg og smaker godt. Boken inneholder oppskrifter på blant annet kamskjell, snegler og blåskjell, men også tilbehør som salater og sauser til sjømaten. Dette er en bok som er perfekt for sjømatentusiasten, med oppskrifter på absolutt alt man finner under havoverflaten. Ypperlig!
Sjømat fra fjæra
Sjømat er mye mer enn fisk og frosne reker - mye av det vi finner i fjæra er faktisk både sunt og velsmakende. Sjømat fra fjæra har blitt til i samarbeid mellom to forskere og en av Norges mest profilerte sjømatkokker, Fredrik Hald. Les mer
348,- Spar: 31,-
Stein Mortensen er biolog og jobber som forsker ved Havforskningsinstittutet. Han har også illustrert boka. Arne Duinker er forsker ved Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Fredrik Hald er daglig leder og chef ved Hotell Neptun i Bergen.
Detaljer
- Forlag
- Kom forlag
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 167
- ISBN
- 9788292496138
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2004
- Format
- 27 x 25 cm