Akevitt året rundt
smaksguide, historie, drinker, mat
- Vår pris
- 345,-
- Spar
- 34,-
Veil. pris: 379,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer
Veil. pris: 379,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer
I denne praktiske guiden vektlegger forfatteren nettopp akevittens allsidighet, ikke minst som innslag i matretter og drinker. I samarbeid med et knippe etablerte restauranter og barkeepere fra ulike deler av landet presenterer han inspirerende oppskrifter og nye bruksområder som lar de gylne dråpene komme til sin rett.
I tillegg gir boken en nær fullstendig og oppdatert oversikt over alle akevitter som er tilgjengelig på det norske markedet, komplett med smaksvurderinger, poengscore, matanbefalinger, historikk og kuriosa. Akevittmarkedet er i bevegelse, og store som små produsenter lanserer stadig nye varianter, gjerne modnet på utradisjonelle eikefat og med bruk av spennende krydder. Leseren får også en innføring i hvordan man blir en akevittsmaker, hvordan man kan smaksette sitt eget brennevin samt råd om valg av glass, lagring og servering.
Boken er en utvidet og oppdatert utgave av Akevitt: en guide fra Aalborg til Ægir fra 2015.