Bobler

smaken av fest

; Lars Myhren Holand (Illustratør)

Lyden av fest: når champagnekorken smeller i taket. Så kommer boblene, smaken - og festen går fra moro til pur nytelse. I Bobler! gir vinskribent Ingvild Tennfjord deg en morsom og lærerik innføring i festens dronningdrikk: de musserende vinene. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Den kjente vinskribenten Ingvild Tennfjord lærer deg å skille de ulike musserende vinene fra hverandre. For vi nordmenn drikker stadig mer bobler, men vet vi egentlig forskjellen på champagne, cava og prosecco? Tennfjords mål er at du skal kjenne forskjellen etter bare to timer. Hun avslører dessuten at de flaskene som selger mest på polet, ikke er de beste. De beste får du derimot i denne boka, i form av vintips til enhver anledning og i alle prisklasser.

Det skjuler seg også gode fortellinger bak de forførende boblene. Hvorfor begynte Formel 1-kjørerne å sprute champagne fra seierspallen? Og hvordan ble en søppelhaug utenfor Paris stedet for verdens mest eksklusive drikk? Dette og mer forteller Ingvild Tennfjord i denne boka, som sprudler som den dyreste champagne.

Fakta