En vingurus guide til himmelen

glass, lagring, temperatur, lufting, dekantering, smaking, renhold

; Sune Eriksen (Illustratør)

Bør du henges fra nærmeste lyktestolpe hvis du ruinerer en vin med feil vinglass? Per Mæleng har smakt 30 000 flasker vin. Letingen etter den perfekte flasken har drevet ham fra smaking til smaking, fra eiendom til eiendom, på jakt etter forståelse, erfaringer og vennskap som kun handler om vin. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Bør du henges fra nærmeste lyktestolpe hvis du ruinerer en vin med feil vinglass? Per Mæleng har smakt 30 000 flasker vin. Letingen etter den perfekte flasken har drevet ham fra smaking til smaking, fra eiendom til eiendom, på jakt etter forståelse, erfaringer og vennskap som kun handler om vin. Hva skal til for å gjenkjenne den perfekte vinen? Mæleng mener det er kunnskap, hukommelse og en trent og følsom nese. I denne boken forteller han hva som kreves for å komme nærmere den ultimate vinopplevelse. En vingurus guide til himmelen er et entusiastisk forsvar for kresenheten og viktigheten av den kvalifiserte smaken. Per Mæleng har skrevet om vin i 25 år. Han jobber i Vinmonopolet som produktsjef med ansvar for spesialbutikkene. Og for øvrig: Forfatteren er ikke i tvil om at svaret på spørsmålet over er ja.

Fakta