Vin til maten

lær å kombinere mat og vin med Christer Berens

; Bjørn Værness (Redaktør) ; Mette Randem (Illustratør)

Dette er en praktisk oppslagsbok som hjelper deg med å finne gode vinmatcher til ulike typer mat gjennom hele måltidet. Når kombinasjonen av mat og vin er vellykket, får både maten og vinen et løft. En vin kan være himmelsk til en matrett og en katastrofe til en annen. Les mer
Vår pris
136,-
Spar
13,-

Veil. pris: 149,-  (Spiral)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 136,-
Spar: 13,-

Veil. pris: 149,-  (Spiral)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Dette er en praktisk oppslagsbok som hjelper deg med å finne gode vinmatcher til ulike typer mat gjennom hele måltidet. Når kombinasjonen av mat og vin er vellykket, får både maten og vinen et løft. En vin kan være himmelsk til en matrett og en katastrofe til en annen. Christer Berens lærer deg hvorfor, slik at du selv velger riktig. I bokens andre del får vinen spille hovedrollen. Hvilken mat velger du til den flasken du har stående?

Christer Berens er kåret til Norges beste vinkelner to ganger og har bakgrunn fra restauranter som Bagatelle, Bølgen & Moi og Le Canard. Han har også skrevet en rekke mat- og vinbøker og er fast innslag på TV2s God Morgen, Norge og P4s Nytelsesfredag.

Fakta