Gigantsalget er utvidet: inntil -70% på varer!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kjemi på kjøkkenet

om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier

Må biffen romtemperes før den stekes? Faller kaken sammen hvis du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Og er det mulig å lage eplepai helt uten epler?

Matlaging er kjemi, biologi og fysikk. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Sendes innen 1 virkedag
Må biffen romtemperes før den stekes? Faller kaken sammen hvis du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Og er det mulig å lage eplepai helt uten epler?

Matlaging er kjemi, biologi og fysikk. Når du koker et egg eller setter en gjærdeig jobber du med kjemiske, biologiske og fysiske prosesser på kjøkkenet ditt. Samtidig bruker du håndverk.skunnskap du har lært av andre eller ved å prøve deg fram selv.

I denne boka ønsker forfatterne å balansere kjemi, håndverk og smaksopplevelser, noe som kan gjøre matlagingen mer spennende, hodet litt klokere, og maten litt bedre.

Kjemi på kjøkkenet er en bok som vekker nysgjerrighet og utforskertrang på kjøkkenet.

Medlemsvurdering:
Denne boka fikk meg til å angre, i hvert fall bitte litt, på at jeg ikke har studert kjemi. Artig vri, veldig interessant og godt dokumentert med forsøk og forklaringer. Anbefales!

Gunn Lina

Detaljer

Forlag
Humanist forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
207
ISBN
9788282821995
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
23 x 16 cm

Kunders vurdering

G
Gunn Lina – 05.02.2019

– Denne boka fikk meg til å angre, i hvert fall bitte litt, på at jeg ikke har studert kjemi. Artig vri, veldig interessant og godt dokumentert med forsøk og forklaringer. Anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kjemi på kjøkkenet:

Kornboka

Åsmund Bjørnstad
Innbundet 
409,- 449,-
 

Melk

Tore Stavlund
Innbundet 
345,- 379,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv