Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Koldtbord for alle anledninger

Koldtbord er den perfekte servering når mange mennesker er samlet til fest. For med mange til bords, har de fleste av oss ikke muligheten til å servere tradisjonell middag. Les mer

199,-
Innbundet
Sendes innen 3 - 14 dager
Et koldtbord derimot kan lages i stand i forveien eller kan være en del av et spleiselag, slik at vertskapet slipper å befinne seg på kjøkkenet under hele selskapet.

Tapas-bord I tillegg er det spennende for gjestene å finne gamle favoritter og nye bekjentskaper blant rettene, og både voksne og barn vil finne noe de liker.

Det er også morsomt å holde en tradisjonell norsk selskapsform i hevd, eller å prøve ut den moderne varianten: tapas-bord.

Aase Dotterud er matekspert i Norsk Ukeblad og deler sine erfaringer med oss i Koldtbord for alle anledninger.

Her finner du alt du trenger å vite for å lage et vellykket koldtbord: planlegging, innkjøp, mengdeberegning, lekre oppskrifter og tips om passende drikkevarer.

Ha en fin feiring!

  • 17. mai
  • Bryllup
  • Jubileum
  • Barnedåp
  • Julebordet
  • Barneselskap
  • Konfirmasjon
  • Tapas-bordet

Forlag: Embla
Format: 21 x 30 cm
Sider: 128
Innb.

Detaljer

Forlag
Embla
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
126
ISBN
9788292577004
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2004
Format
31 x 23 cm
Serie
Emblas matgleder

Kunders vurdering

B
Bokormen – 07.03.2008

– Er du ute etter å finne en bok som tar for seg koldtbord på en enkel måte, er dette en god bok å begynne med. Boka er inndelt etter ulike anledninger og kommer med forslag til retter man kan lage uten at det er alt for innviklet eller krever mye erfaring med matlaging. Boka har mange gode oppskrifter og et eget kapittel med oppskrifter på brød som passer på koldtbordet. Det er også fine bilder som jeg syns var til god hjelp når jeg skulle dandere rettene. Dersom du er mer erfaren med koldtbord og ute etter mer avanserte retter blir kanskje denne boka litt "enkel", men for nybegynnere er den å anbefale.

R
Ragnhild – 27.10.2004

– Å lage til et koldt bord er noe av det enkleste man kan gjør når men trenger mat til mange personer! I vår familie er det alltid min mor og meg som må stelle i stand maten når familien skal arangere noe. Vi er en liten familie men likevel er det en del dåp, konfirmasjoner, bryllupper, runde bursdager og andre dager som samler seg opp etter hvert. Som jeg har savnet en bok som dette i årene som har vært !!!!! Denne boken er et funn for oss som må lage koldt bord! Boken viser deg masse retter, både kalde og litt varme, som er enkle å lage men som smaker kjempe godt. Det er alltid vanskelig å vite hva man skal lage av salater, kjøtt, fisk og kaker, men denne boken er løsningen på alle problemer! Du finner gode sammensettninger på enkle koldt bord som er delikate, gode og som er et syn for øyet. En bok jeg bare kan anbefale til alle som en eller annen gang er "nødt" til å lage et festbord. Om det er første eller femte gang du skal lage noe slikt, så garanterer jeg at du vil finne mange gode oppskrifter, råd og hjelp i denne boken!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Koldtbord for alle anledninger:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fuglefryd
199,-

Fuglefryd

Anne Havåg Holter-Hovind
Innbundet 
199,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv