Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mat og måltidsglede i SFO

Mat og måltidsglede har en viktig plass i hverdagen på SFO og er også trukket fram i den nasjonale rammeplanen for skolefritidsordningen. Mat handler om så mye mer enn bare råvarene vi spiser. Mat kan blant annet knyttes til fellesskap, lek, kultur, kreativitet, utforskning, mestring, naturglede, miljøbevissthet og språkutvikling, og SFO er en ypperlig arena for å sette søkelyset på nettopp dette. Les mer

189,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Mat og måltidsglede har en viktig plass i hverdagen på SFO og er også trukket fram i den nasjonale rammeplanen for skolefritidsordningen. Mat handler om så mye mer enn bare råvarene vi spiser. Mat kan blant annet knyttes til fellesskap, lek, kultur, kreativitet, utforskning, mestring, naturglede, miljøbevissthet og språkutvikling, og SFO er en ypperlig arena for å sette søkelyset på nettopp dette.

I denne boka utforsker vi alle de mulighetene som ligger i mat og måltidsglede på SFO, og knytter dette til rammeplanarbeidet. Vi skal se nærmere på maten vi spiser, hvordan vi kan involvere barna i aktiviteter knyttet til mat, helse og bærekraft, og vi skal se på hvordan vi sammen kan bruke måltidene som arena for fellesskap.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
100
ISBN
9788245041026
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Mat og måltidsglede i SFO
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mat og måltidsglede i SFO:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv