Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mat & vin til folket

52 magiske kombinasjoner

Bilder og symboler viser på en lettfattelig måte hva det er i maten og vinen som skaper match og magi. Hver oppskrift følges av flere vintips.
Mat og vin til folket er en ny type vin- og matbok der leseren ikke bare får vite hva som passer sammen, men hvorfor en matrett og en vin kler hverandre og sammen løfter smaksopplevelsen til nye høyder. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Bilder og symboler viser på en lettfattelig måte hva det er i maten og vinen som skaper match og magi. Hver oppskrift følges av flere vintips.
Mat og vin til folket er en ny type vin- og matbok der leseren ikke bare får vite hva som passer sammen, men hvorfor en matrett og en vin kler hverandre og sammen løfter smaksopplevelsen til nye høyder.

Ved hjelp av bilder og symboler viser boken på en lettfattelig måte nettopp hva det er i maten og vinen som skaper match og magi. Hver oppskrift følges av flere vintips.

I boken finner du oppskrifter til 52 perfekte middager (en til hver helg i året) med kombinasjoner du aldri vil glemme!

I tillegg til klassiske og kjente kombinasjoner som alltid fungerer, viser Sara og Klaus deg hvordan også uvante og utradisjonelle vinvalg kan løfte et måltid. Boken svarer på vanlige spørsmål som en vinspesialist ofte får: Hva kan jeg servere til en skalldyrsuppe? Er det bare rød Bordeaux som passer til biff? Går det an å drikke champagne til juleribba?

Om forfatterne

Dette er sommelier, forfatter og vinentusiast Sara Døschers tredje bok og oppfølgeren til fjorårets suksess Vin til folket. Sara har en bachelor i restaurant- og måltidskunnskap fra Grythyttan. Hun har jobbet med vin i Frankrike og Brasil, og nå arbeider hun som varefaglig rådgiver på Vinmonopolet. Sara er også i gang med fordypningsgraden WSET Diploma (siste skritt før tittelen MW Master of Wine).

Saras mann, Klaus Døscher, har ansvaret for maten. Tidligere har de utgitt kokeboken Restekjærlighet sammen.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
221
ISBN
9788205514362
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
25 x 21 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mat & vin til folket:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv