Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sannheten på bordet

det du ikke får vite om maten din

"Boken anbefales på det varmeste for alle som bryr seg om det en spiser og drikker."

Kristian Gahre, Bulletin

Denne boka gir grundig og ny informasjon om det vi finner i matbutikkens hyller, slik at vi kan velge den maten som er bra for oss. Forfatteren avslører sannheten om giftstoffene vi ikke får vite at maten inneholder. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
Denne boka gir grundig og ny informasjon om det vi finner i matbutikkens hyller, slik at vi kan velge den maten som er bra for oss. Forfatteren avslører sannheten om giftstoffene vi ikke får vite at maten inneholder. Om næringsinnholdet som avtar uten at vi får kjennskap til det. Om systematisk feilernæring, mishandling og medisinering av dyrene vi spiser. Om skyggesidene ved genmodifisering, pasteurisering, prosessering og emballering. Om tilsynsorganene som er mer opptatt av å betjene mektige næringsinteresser enn befolkningens helse. Og om all den gode, rene maten som heldigvis fortsatt finnes. Verdifull folkeopplysning i en tid hvor avstanden uavlatelig øker mellom dem som produserer maten og deg som spiser den. Urovekkende veldokumentert, velskrevet og viktig.

Når du har lest denne oppsiktsvekkende boka, vet du hvilken mat du skal velge for din egen helses skyld, og du kan bruke din forbrukermakt til å få ren og miljøvennlig mat i din nærbutikk.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
314
ISBN
9788202453626
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
21 x 13 cm
Nr
8057303

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"Boken anbefales på det varmeste for alle som bryr seg om det en spiser og drikker."

Kristian Gahre, Bulletin

«På matens vei fra jord til bord avdekker Geelmuyden mange uappetitteligheter, fra den økende bruken av sprøytemidler i norske landbruk (318 tonn virksomt stoff i 2011 mot 282 tonn i 2008), en skremmende overhyppighet av enkelte alvorlige sykdommer hos eksponerte grupper, bruken av stadig mer tvilsomt fyllstoff til erstatning for skikkelig matvarer - men ikke minst nøster han opp hvordan økonomiske interesser overkjører bønders og forbrukeres krav om helsetrygg produksjon og mat.»

Ole-Jacob Christensen, Nationen

"Det er likevel ingen tvil om at det er mye den norske forbrukeren ikke vet om dagens matforsyning og matprodukter. Boken inneholder mange viktige poenger som vi alle absolutt bør tenke over."

Silje Bjørnstad, Tidsskrift for den norske legeforening

"Her blir både matvareindustriens metoder og råvarenes virkelige innhold avslørt. Samtidig gir Geelmuyden råd om hvor enkelt det kan være med riktig kunnskap å velge trygge, rene og sunne alternativer. En viktig og velskrevet bok."

Tara Smak

"Kanskje er det på tide å ta all denne ubehagelige informasjonen på alvor og nettopp ikke med en klype salt? For jevnt over står det ikke bra til med det norske kosthold. "

Knut Stene-Johansen, Morgenbladet

"Geelmuyden setter fingeren på opplagte sammenhenger mellom dårlig mat og dårlig helse."

Stein Arne Sæther, Adresseavisen

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sannheten på bordet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv