Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Matematikk for økonomi og finans

Matematikk for økonomi og finans er skrevet for å dekke innføringskurs i matematikk for økonomi- og finansutdanninger. Den er pedagogisk lagt opp, og åpner med en behandling av algebra og algebraiske uttrykk for dem som trenger å repetere de nødvendige forkunnskapene. Les mer

699,-
Paperback
Ventes til lager 19.06.2024
Matematikk for økonomi og finans er skrevet for å dekke innføringskurs i matematikk for økonomi- og finansutdanninger. Den er pedagogisk lagt opp, og åpner med en behandling av algebra og algebraiske uttrykk for dem som trenger å repetere de nødvendige forkunnskapene. I andre utgave er vektorer og vektorregning grundigere behandlet, og gradienten er introdusert i behandlingen av funksjoner i flere variabler. Kapitlene som dekker kjernetemaene, er utvidet med grundigere forklaringer, flere eksempler og flere oppgaver.

Kjernetemaene i boken er

finansmatematikk likninger og ulikheter funksjoner og grafer derivasjon integrasjon lineære lineære likningsssystemer, vektorer og matriser funksjoner i flere variabler Forfatteren skriver lettfattelig og presist, og boken inneholder øvingsoppgaver til hvert delkapittel. Som et supplement til boken finnes også Matematikk for økonomi og finans - Oppgaver og løsningsforslag. Der finner du løsning til alle øvingsoppgavene i denne boken.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
ISBN
9788202829261
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Matematikk for økonomi og finans
Format
25 x 20 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Matematikk for økonomi og finans:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv