Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Med blikket mot naturfag

nye analyser av TIMSS 2019-data og trender 2015-2019

I Norge har naturfagprestasjoner på ungdomstrinnet i lang tid ligget under de andre nordiske landene, og de falt i tillegg med 13 poeng fra 2015 til 2019, noe som tilsvarer omtrent et halvt års skolegang. Les mer

529,-
Paperback
Produseres på bestilling
I Norge har naturfagprestasjoner på ungdomstrinnet i lang tid ligget under de andre nordiske landene, og de falt i tillegg med 13 poeng fra 2015 til 2019, noe som tilsvarer omtrent et halvt års skolegang. Derfor handler denne antologien om naturfag på 9. trinn.

Basert på tidligere forskning tar antologien for seg elevenes muligheter til å lære, utforskende arbeidsmåter og sammenheng med elevenes prestasjoner og motivasjon, elevenes bruk av faglig språk, elevenes motivasjon for faget, og hvorvidt endringer over tid i elevenes skolemiljø, motivasjon og språk, lærernes kompetanse og undervisning har sammenheng med nedgangen i elevenes naturfagprestasjoner.

Antologien avsluttes med et omfattende kapittel som beskriver og diskuterer naturfagets kjennetegn, verdi og relevans og deretter ser på naturfag og naturfagdidaktikk fra system-, lærer- og elevnivå.
Antologien gir et viktig bidrag til forskningsfeltet og vil forme veien videre for naturfaget i norsk skole.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
263
ISBN
9788215045092
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Med blikket mot naturfag
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Med blikket mot naturfag:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv