Innføring i R for statistiske dataanalyser

; Matthias Mittner

R er et fritt tilgjengelig og meget fleksibelt verktøy for statistiske dataanalyser som stadig øker i popularitet. For noen kan terskelen for å komme i gang med et nytt programmeringsspråk virke litt høy. Les mer
Vår pris
397,-
Spar
132,-

Veil. pris: 529,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 397,-
Spar: 132,-

Veil. pris: 529,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

R er et fritt tilgjengelig og meget fleksibelt verktøy for statistiske dataanalyser som stadig øker i popularitet. For noen kan terskelen for å komme i gang med et nytt programmeringsspråk virke litt høy. Det ønsker forfatterne av denne boken å gjøre noe med.

«Innføring i R for statistiske dataanalyser» er skrevet slik at en leser uten tidligere kjennskap til verktøyet skal kunne lære seg å bruke R til å utføre mange ulike statistiske analyser. Leseren får først en grundig innføring i R-språket, før forfatterne viser hvordan databehandling kan gjøres i R. Dataanalyser som lineær og logistisk regresjon, ANOVA og bayesiansk analyse blir forklart intuitivt og med så få matematiske detaljer som mulig. Hver metode følges opp med konkrete eksempler og kildekode i R som kan tilpasses egne analyser. I disse gjennomgangene viser forfatterne også tolkningen av resultatene som R produserer.

Eksemplene er bygd opp rundt noen få moderne og brukervennlige pakker, som dplyr og ggplot2.

Boken er skrevet for studenter i statistikk- og metodeemner og for forskere som ønsker å ta i bruk R til sine dataanalyser.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Universitetsforlaget
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 366
ISBN: 9788215030661
Utgave: 1. utg.
Format: 24 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger